Potrivit directorului Direcției, Daniel Călin, la finalizarea lucrărilor. locurile urmează să fie concesionate. Tariful pentru depozitarea urnei cu cenușă este similar celui plătit pentru locul de veci din cimitir.
„Am făcut 24 de locuri pentru urne cu cenușă, la cimitirul din zona Universalul Vechi. Structura este gata, mai avem partea de arhitectură, adică o să îmbrăcăm construcția în granit și o să-i punem uși. Practic, este un perete de celule făcut pe capela cimitirului. Acest model de înhumare a urnelor cu cenușă l-am văzut la Oradea și este destinat persoanelor care aleg să fie incinerate și nu îngropate. În funcție de solicitări, acest proiect îl vom putea extinde pe viitor și la Cimitirul Nr. 8 din Govândari, acolo unde spațiul ne permite și avem posibilitatea să facem alte 80 de locuri. Prețurile vor fi identice cu cele pentru locul de veci din cimitire”, a ținut să precizeze Daniel Călin.
Investiția este realizată din bugetul local și vine ca urmare a solicitărilor înregistrate de-a lungul anilor de administrația reșițeană.